Teambuilding sessie:

effectief communiceren met een Talking Stick dialoog

Schrijf je direct in

De Talking Stick methode moet je ervaren!

Niet alleen, maar direct met het hele team. Tijdens deze teambuilding sessie leren jullie effectief vergaderen, verbindend samen te werken, oeverloze discussies worden voorkomen en leer juist het voeren van een effectieve dialoog. En dat wel op heel bijzondere wijze: met behulp van een handgemaakte ‘praatstok’ uit Zuid-Afrika. Een leuke én nuttige ervaring dus!

Wil jullie de kracht van collectieve wijsheid ontdekken? Willen jullie effectiever vergaderen? Gaat er in jouw organisatie iets mis in de communicatie? Of kan de communicatie efficiënter? Dan is het tijd voor een origineel teamuitje: een praktijkgerichte communicatietraining die ingaat op de traditionele Talking Stick-methode van de Zuid-Afrikaanse Zulu’s. In deze sessie krijg je een vernieuwende, unieke communicatiemethode aangereikt. Dat is niet alleen handig voor tijdens de teambuilding sessie, maar ook voor de vele overleggen die nog volgen.

Emmy de Graaff:

“Prachtig om te leren van Zuid-Afrikaanse gebruiken rondom vergaderen en besluitvorming! In één dag leer je beter luisteren én technieken voor het aangaan en faciliteren van een goede dialoog.”

Binnen slechts enkele uurtjes direct een hechter team!

Tijdens de actieve en inspirerende training van het Talking Stick Instituut gaan we diep in op de essentie van communicatie en samenwerking. Dat doen we uiteraard met bewustwording en humor, tijdens een op maat gemaakte sessie. Je gaat dus direct aan de slag met verbindend communiceren, een eventuele brainstormsessie of het oplossen van een probleem. En met resultaat! Veel deelnemers lossen lang bestaande problemen direct in de eerste sessie op.

Wil je ook in één dag effectiever samenwerken? Neem dan direct contact met ons op.

Effectief samenwerken: dat doe je met de Talking Stick-methode

Wie de stick vasthoudt, is aan het woord. De rest luistert goed en stelt eventueel vragen. Dat is de kern van de unieke communicatiemethode uit deze training: precies hoe ze het doen bij de Zulu’s in Zuid-Afrika. Ze hebben hier een kleurrijke Talking Stick voor. Zo komt iedereen aan het woord en luisteren ze effectief naar elkaar. Dat brengt een bijzondere, nieuwe dimensie binnen de samenwerking.
Onze trainingen geven ook Nederland de unieke kans deze traditionele Zuid-Afrikaanse dialoog te ervaren! Daar kunnen we namelijk nog een hoop van leren. Want wat is eigenlijk de essentie van samenwerken? Discussies geven vaak een winner en een verliezer. Effectief communiceren daarentegen, geeft verbinding.

Ontdek ook het geheim van de Talking Stick … Plan snel een communicatie teamtraining bij ons in, dan vertellen we je graag meer!

Word een hechter team en voer al tijdens de training een open dialoog

De teambuildingsessies van het Talking Stick Instituut helpen je direct aan een effectief team! Tijdens minimaal één dagdeel combineren we humor en kennis tot de ideale dialoog.

Ontdek het bijzondere verhaal achter de Talking Stick en zijn methode. Met een korte startlezing ervaar je de valkuilen van de communicatievormen debat en discussie. Hierdoor ontdek je de kracht van de dialoog. Daarna gaan we interactief aan de slag. Leg ook gerust jouw communicatievraagstuk op tafel, dan pakken we jouw thema direct aan!

Teamtraining communiceren geheel op maat

Ook zin in een zeer unieke, leuke én nuttige teambuilding sessie? Wij creëren de training communicatie teambuilding geheel op maat. Zo kan je meestal deelnemen met het hele team op de locatie die het beste bij jou past.

Vragen over de mogelijkheden? Wij vertellen je er graag meer over.

  • Vanaf één dagdeel, maar het kan ook langer;
  • Eerst achtergrondtheorie, daarna een interactieve sessie;
  • Aan het einde een kleine Talking Stick mee naar kantoor.
  • Voor teams, afdelingen, samenwerkende teams zoals verkoop-technische dienst-productie, organisaties.

Het hele team bewust van het effect van communicatie

Ieder teamlid is uniek. De één zit bomvol ideeën, maar deelt deze niet. De ander praat zó enthousiast dat zij vergeet te luisteren. Dat is jammer, want samen kom je zoveel verder! Tijdens deze training ga je diep in op jullie samenwerking.

 Ontdek ook de kracht van de dialoog op originele Zuid-Afrikaanse wijze! De Talking Stick methode moet je echt eens ervaren. Zo wordt direct je hele team zich bewust van het effect van communicatie. Heb je vragen over onze teamtrainingen? Bel ons dan gerust (085 – 876 8832) of plan direct een training in via onderstaande formulier.

Informeer direct