Spreken & Lezingen

Afspraak maken

Dagvoorzitterschap

Namens het Talking Stick Instituut spreekt initiatiefnemer Frank Rekers regelmatig voor organisaties en vertelt over dialoog en de waarde daarvan.

Frank laat zich daarbij inspireren door de Ubuntu-filosofie. Deze filosofie wordt met de kreet “Ik ben omdat wij zijn” samengevat.  Je kunt geen filmster zijn zonder kijkers, je kunt geen auteur zijn zonder lezers, je kunt geen succesvolle directeur zijn zonder goede medewerkers en je kunt je als medewerker niet ontplooien zonder dat je die kans krijgt van je leidinggevende. De Ubuntu-filosofie zet aan tot een andere manier van leven. Een leven in respect voor en met elkaar.

Frank gebruikt de Ubuntu-filosofie graag als basis van de communicatie met de Talking Stick. Met respect voor elkaar wordt naar elkaar geluisterd en met elkaar in gesprek gegaan. Hij weet dit gedachtegoed op een zeer toepasselijke en bevlogen manier weer te geven. Hij wordt gewaardeerd voor zijn zeer praktische insteek en dient voor velen als inspiratiebron. Frank weet mensen te raken en speelt in op bewustzijnsniveau. In zijn lezingen seminars past hij de Ubuntu-filosofie toe op communicatie binnen organisaties. Luisteraars worden zich bewust van het belang en de ingrijpende effecten van communicatie middels dialoog. Er worden praktische voorbeelden aangereikt. Een lezing van het Talking Stick Instituut bevat altijd de volgende kenmerken: bewustwordend, leuk, interactief, inspirerend en praktisch.

Op zoek naar een spreker met diepgang en op bewustwordend niveau?

Neemt u dan graag contact op via 085 – 876 8832.


 

Informatie over spreker

Frank Rekers is oprichter, trainer, adviseur en spreker van de 4Human Groep en tevens initiatiefnemer van het Talking Stick Instituut. Hij weet in korte tijd de essentie van het onderwerp te raken. Tijdens zijn spreekbeurt reageert Frank  op bewustzijnsniveau en weet hij luisteraars te inspireren en reikt nieuwe inzichten aan. Hij kenmerkt zich door zijn authentiek optreden, zijn diepgang en zijn zeer bevlogen manier van spreken. Hij is gespecialiseerd in de volgende onderwerpen; Mensisme, Talking Stick en Gastvrijheid.