Conflicthantering
Ga voor effectieve samenwerking
Informeer direct

Conflicthantering

Coaching op conflicten – oplossing middels dialoog

Tegenstelde belangen, onvoldoende goede afstemming. Samenwerkingen zitten vaak vol conflictmatigheden. Dit kan tot conflicten leiden. Een conflict is zo ontstaan wanneer men niet meer naar elkaar luistert en niet tot een oplossing komt. Je kunt je voorstellen dat dit de nodige stress voor betrokkenen met zich meebrengt en ten koste gaat van ieders functioneren. Teams ontwrichten, het ziekteverzuim gaat omhoog, de arbeidsproductiviteit en het rendement van daalt.

Een conflict kan ook zo weer worden – onder de juiste begeleiding – opgelost. Leonie Kappert is expert is conflicthantering en conflictbemiddeling.

Interesse in een kennismaking? Haar werkwijze is om eerst te beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. wil je dan verder, dan stemmen we de inhoud van het traject geheel af op jouw/ jullie specifieke situatie.

De conflictcoach: Leonie Kappert

Leonie Kappert is gespecialiseerd in coaching en het oplossen van conflicten.

Ik help conflicten op te lossen, bij conflictbemiddeling en conflicthantering. Conflicten zijn van alledag. Communicatie is de oplossing voor elk conflict. Ik los ze graag op.De eerste stap is om  contact met me op te nemen voor een kennismaking.

Stuur me direct een mail naar leonie@wordpress-1193985-4217230.cloudwaysapps.com met je gegevens of klik op de onderstaande aanmeldknop

Maak direct een afpraak