De essentie van communicatie?

Ontdek het tijdens een lezing van Frank Rekers

Schrijf je direct in

Lezing effectieve communicatie door Frank Rekers

Spreker Frank Rekers zet jouw ideeën over communicatie volledig op zijn kop! Hij verband discussies en debatten uit je leven en vervormt ze tot een effectieve dialoog. Zijn lezingen en workshops zijn rakend en verhalend met ludieke voorbeelden. Een ervaring die je moet beleven: voor je het weet veranderen al jouw relaties per direct in positieve zin.

Uniek en leren van andere culturen: Frank neemt je tijdens een lezing of workshop mee op reis hoe de dialoog – met een Talking Stick – in Zuid-Afrika wordt toegepast, de wijze waarop Mandela verbindend leiderschap toonde door de dialoog te te passen en met aansprekende voorbeelden voor teams en organisaties op gebied van samen werken.

Tijdens een inspirerende lezing van Frank Rekers leren alle aanwezigen hoe niet alleen de communicatie, maar ook het leiderschap weer écht effectief wordt. Dat is nuttig, want wat heb je aan een gesprek als je niet écht naar elkaar luistert? In veel samenwerkingen gaat juist tijdens overleg de essentie van de zakelijke relaties verloren. Gelukkig kan dat anders! Zo gaan jullie van discussies met tegenstellingen naar een goede, verbindende dialoog.

Heeft jouw bedrijfsevent behoefte aan een lezing rondom effectieve communicatie, verbinding, samenwerking en effectief luisteren? Frank is een spreker met diepgang. Hij zorgt op een leuke, interactieve manier voor bewustwording rondom communicatievraagstukken. Een spraakmakende lezing met interessante, nieuwe inzichten voor iedere organisatie.

Marleen de Ruijsscher

“Positief denken, vergeven en openstaan voor leerervaringen verandert mijn denken. Waardevolle inzichten die ik zeker ga toepassen!”

Ontdek ook de kracht van de dialoog! Benieuwd naar Frank of heb je aanvullende vragen over de lezing? Neem gerust contact met ons op.

Binnen één uur een andere blik op communicatie

Spreker Frank Rekers is dé Nederlandse expert op het gebied van dialoog. Tijdens zijn altijd rakende lezing geeft hij in korte tijd nieuwe inzichten over samenwerking en communicatie. Ervaar de essentie van communiceren: géén vervelende debatten meer, maar een eerlijk, effectief gesprek. Ontdek hoe slecht mensen naar elkaar luisteren en beïnvloed dit direct in positieve zin! En dan wel op een heel unieke manier: met de traditionele, Zuid-Afrikaanse Talking Stick-methode.

Klaar voor een bijzonder rakend verhaal over Frank zijn verre reis naar Zuid-Afrika? Daar kwam hij voor het eerst in aanraking kwam met de authentieke Talking Stick. De Talking Stick is precies wat je denkt dat het is: een praatstok. Degene die de stok heeft, praat. De rest luistert aandachtig. Dat klinkt heel simpel, maar bij effectieve uitvoering komt een hoop kijken.

Hoe deze methode geschikt is voor jouw organisatie? Ontdek het tijdens de inspirerende lezing van Frank! Vragen? Bel ons gerust via 085 – 876 8832.

Ervaar een unieke methode: via een dialoog tot een hecht team

De Talking Stick en de dialoog zijn onderdeel van Ubuntu. “Je kunt geen filmster zijn zonder kijkers en geen auteur zonder lezers” Dat is waar de Ubuntu-filosofie over gaat: de basis van de Talking Stick-methode. Tijdens de lezing van Frank word ook jij je bewust van het belang van effectieve communicatie. Niet door te debatteren of discussiëren, maar met behulp van een gelijkwaardige dialoog.

Voor congressen, events, teamdagen, directieteams, Raden van Toezicht, zakelijke netwerkbijeenkomsten 

Leer communiceren vanuit het hart: plan direct een afspraak in

Jou op een unieke manier inspireren en stimuleren op het gebied van communicatie: dat is de passie van Frank Rekers. En dat raakt: volgens eerdere deelnemers spat zijn enthousiasme er vanaf! Niet gek ook, want dit is dé manier van communicatie die we zijn vergeten. Frank leert ook jou graag de stappen van de dialoog. Leer hem niet alleen, maar houd hem ook vast!

Vandaag gehoord = morgen toegepast!

Draai ook weer volledig mee in onze snel veranderende maatschappij! Door de lezing leer jij direct beter luisteren en communiceren. Dat leidt al snel tot meer draagvlak bij besluitvorming en effectief samen werken. Ervaringen delen en vertalen we tijdens de lezing direct naar de unieke communicatiemethode van de Talking Stick.

Ook zo’n inspirerende lezing of workshop ervaren?

Plan direct een datum in! Je kunt ons bereiken via 085 – 876 8832.

Aanmelden