Training effectief communiceren

Leer in één dag de kracht van de dialoog.

Schrijf je direct in

Training effectief communiceren:

“In één dag richting een verbindende samenwerking”

Tijdens jouw eerste, écht effectieve dialoog gaat er een wereld voor je open! Effectief samenwerken is niet zo vanzelfsprekend. Voor je het weet zit je ongewenst in een vurige discussie. Niet alleen jij, maar ook je collega voelt zich volledig onbegrepen. Dat kan anders! In Zuid-Afrika werken ze met een dialoog als effectieve manier van communiceren: alleen degene die de Talking Stick vasthoudt spreekt, de rest luistert. Daar kunnen wij Nederlanders nog veel van leren.

De kracht van deze Zuid-Afrikaanse dialoog moet ook jij eens ervaren. Tijdens deze training effectief communiceren krijg je inzichten waarnaar je onbewust al lange tijd verlangt.

In onze offline én online cursussen over effectief communiceren leer je in één dag hoe jouw team een goede dialoog voert volgens de Talking Stick methode. Dat leidt niet tot een winnaar en verliezer, maar tot een inspirerende, harmonieuze samenwerking en een eerlijke manier van leiderschap. Geen strijd, maar verbinding! Klinkt interessant?

Ervaar de kracht van de dialoog: start direct met effectief communiceren!

Tijd om te leren van een andere cultuur! Het Talking Stick Instituut weet welke communicatiemethode het beste werkt in jouw situatie. Dat maakt onze cursussen, trainingen en lezingen geschikt voor iedere organisatie. Leer direct meer over de kracht van de dialoog: een communicatiemethode die je moet ervaren! Neem zelf de Talking Stick in handen en bel ons via 085 – 876 8832 of plan direct een training in.

Na de cursus krijg je een kleine Zuid-Afrikaanse Talking Stick mee. Deze is speciaal voor ons handgemaakt door de Zulu’s!

Ideale conflicthantering: los maandenlange conflicten op in slechts één ochtend

De Talking Stick is hét symbool voor de goede dialoog die ook jij nodig hebt in je werk. Geen debat of discussie, maar een effectief, begripvol gesprek richting verbinding en draagvlak bij keuzes. En volgens de leidinggevende van een gemeente werkt dat: “een conflict dat ons al maanden bezighield, was binnen één ochtend opgelost.” Natuurlijk wil jij dit ook ervaren in jouw bedrijf. Met onze training effectief communiceren kan dat!

Krijg inzichten en handvatten voor een open dialoog

Effectievere vergaderingen? Onenigheid in het team? Weinig betrokkenheid van medewerkers? Overleg met input van steeds dezelfde personen? Het probleem ligt waarschijnlijk in de communicatie. Tijdens onze training over samenwerking en communicatie ontdek jij wat wij leerden op bezoek bij Zuid-Afrikaanse stammen: een bijzondere, nieuwe communicatievorm.

De dialoog is een bijzondere, vernieuwende tool in turbulente tijden. Want juist in tijden van verandering, moeten we goed naar elkaar blijven luisteren. En dat is lastig, want lange tijd luisteren is zo makkelijk nog niet! Ontdek een communicatiemethode die binnenkomt. In onze training beleef ook jij deze bijzondere Afrikaanse invloeden. Binnen korte tijd transformeren je toekomstige vergaderingen naar een effectieve en respectvolle dialoog.

Meld je aan en leer alles over de Talking Stick-methode

Leuk, zo’n open dialoog, maar hoe pak je dat aan? Het verschil tussen een discussie en een dialoog is groot en moet je écht zelf ondervinden. Tijdens de cursus leer je daarom niet alleen wat het verschil is, maar ervaar je het ook. Dat leidt altijd tot resultaat: de spreker voelt zich gehoord en begint te spreken vanuit zijn of haar hart.
Tijdens de cursussen over effectief communiceren leer je bijvoorbeeld:
  • Collectieve wijsheid leren gebruiken;
  • Omgaan met conflicten;
  • Effectief en respectvol vergaderen;
  • De kracht van het luisteren en vragen stellen;
  • Communiceren vanuit verbinding;
  • Doelen bereiken door een andere manier van communiceren;
  • Bijzondere invloeden uit een andere cultuur;
  • Extra: Wijze waarop Nelson Mandela dialoog gebruikte en de toepassing binnen de Ubuntu-gedachte: “ik ben omdat WIJ zijn”
De training effectief communiceren is zeer waardevol voor ieder teamlid! Klik direct op de training die je wil volgen, huur Frank Rekers in voor een lezing of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bevorder vertrouwen, verbeter verbinding

Voor een betere teamperformance ben je bij ons aan het juiste adres. De Talking Stick methode is goed toepasbaar in ieder soort samenwerking. Wil je relaties verbeteren en respect vergroten? In slechts één dag leren wij je hoe.

Schrijf je direct in voor onze cursus effectief communiceren: “Dialoog met de Talking Stick”.

  • Dinsdag 28 maart, Reutum (in originele Yurt)
  • Donderdag 22 juni, Doorn

Heb je de cursus inmiddels afgerond? Wij bieden ook een training over het voorzitten van een dialoog, voor wanneer je als chief de communicatie wil leiden.

Aanmelden